Tjänsten ger er som köpare:

Husbyggarvägledning

Husbyggarvägledningarna är öppna för alla som är intresserade av att köpa ett av våra tomtobjekt. Två gånger i veckan, varje tisdag och torsdag mellan kl. 17.00 - 19.00, är det möjligt att delta i en Husbyggarvägledning på vårt kontor.

Agenda för Husbyggarvägledning är

Föranmälan krävs, kontakta oss på 08- 533 391 90. Välkommen!

BoCenters projekteringstjänst för nyproduktion

Vår projekteringstjänst innebär att vi finns med köpare som stöd och experthjälp genom hela processen från tomtköp till färdigt boende. Tjänsten innebär också bättre möjlighet till finansiering, hjälp med bygglov och husplacering, avtalshjälp, fasta priser m.m. Helt enkelt, hjälp och vägledning genom hela projektet tills huset står färdigt på plats.

BoCenters kvalitetssäkring

Vi vill bara ha lyckade husprojekt och nöjda kunder. Därför är vi ytterst noga med vilka vi samarbetar med, och kvalitetssäkrar alla våra samarbetspartners som husleverantörer och byggentreprenörer. Under våra mer än 30 år i branschen har vi handplockat marknadens bästa och mest pålitliga entreprenörer och husleverantörer, och samarbetar endast med de som håller vad de lovar!

Vår arbetsmodell innebär också: utfört arbete, besiktning och sist betalning. Och alltid i den ordningen! Därför kan den som köper tomt och projekterar sitt boende tillsammans med Bocenter, vara trygga med att få sin nyproduktion i hamn med lyckat resultat!

Frågor & svar

1. Vilka husleverantörer har ni erfarenhet av?

Svar: Älvsbyhus, Smålandsvillan, Götenehus, Trivselhus, Myresjöhus, Fiskarhedenvillan, Hjältevadshus, Borohus, Eksjöhus, BraHus, m.fl., samt även en stor mängd självbyggare.

2. Vad innebär fast pris för köparen?

Svar: Vi arbetar alltid med fasta priser på varje delmoment, från första spadtag till inflyttning. På så sätt får du en träffsäker bild av totalkostnaden och tillsammans ser vi till att den kostnaden hålls.

3. Vilka banker arbetar ni med?

Svar: Handelsbanken och Swedbank går de flesta av våra kunder till, men val av bank gör man ytterst själv.

4. Arbetar ni i hela Sverige?

Svar: Nej, vi arbetar i Stockholm med omnejd.Fick du inte dina frågor besvarade?
Tveka i så fall inte att kontakta oss redan idag på telefon 08-505 687 92 eller maila till info@bcbt.se. Det går även bra att använda vårt kontaktformulär. Vi återkommer inom 24 h.

Klicka för att öppna menyn

Tomtexperten

Från tomt till färdigt boende. Vi gör resan enklare.

Att köpa tomt och bygga hus är förknippat med många frågor och osäkra delmoment. Med oss som partner får du svar på allt – innan du väljer att köpa tomten! Det innebär att du sparar både tid och pengar när det är dags att börja bygga, samtidigt som du kan fokusera på annat.


Från tomt till färdigt boende. Vi gör resan enklare.

Vi finns med från första spadtag till inflyttning

Redan innan du köper tomten får du ett komplett underlag från oss, där varje steg fram till färdigt boende är visualiserat och prissatt. Det inkluderar hus, tomt och alla förarbeten som krävs för att kunna bygga: mark- och grundarbeten, anslutningsavgifter – men även undergrund, eventuell sprängning och pålning, trädfällning och tomtplanering. Allt till fasta priser!

Eftersom vi inte är knutna till någon enskild husleverantör kan du dessutom helt fritt välja precis det hus du vill ha. Under vår långa tid i branschen har vi haft privilegiet att knyta nära samarbeten med de absolut bästa, och mest pålitliga entreprenörerna och husleverantörerna på marknaden.

Du slipper dyra misstag och obehagliga överraskningar

Vi har mer än 30 års erfarenhet av tomtförädling och hjälper dig att avgöra om tomten du vill köpa passar dina behov och önskemål. Vi vägleder dig genom hela nyproduktionen. På så sätt slipper du obehagliga överraskningar – både på tomten och i plånboken.

Vi samordnar alla berörda parter så att du slipper

När du köper tomt kan vi ta ansvar för att samordna markarbetare och husbyggare, samt hålla koll på de myndighetskrav som finns. I så fall agerar vi som ditt stöd i kontakten med myndigheter och kan följa med dig på enskilda möten. Enkelt uttryckt: vi kan bli din sakkunniga kontaktperson som håller koll på allt så att inget faller mellan stolarna. På så sätt kan du alltid känna dig trygg med att inte missa några detaljer.