BoCenters kvalitetssäkring

Vi vill bara ha lyckade husprojekt och nöjda kunder. Därför är vi ytterst noga med vilka vi samarbetar med, och kvalitetssäkrar alla våra samarbetspartners som husleverantörer och byggentreprenörer. Under våra mer än 30 år i branschen har vi handplockat marknadens bästa och mest pålitliga entreprenörer och husleverantörer, och samarbetar endast med de som håller vad de lovar!

Vår arbetsmodell innebär också: utfört arbete, besiktning och sist betalning. Och alltid i den ordningen! Därför kan den som köper tomt och projekterar sitt boende tillsammans med Bocenter, vara trygga med att få sin nyproduktion i hamn med lyckat resultat!

BoCenters projekteringstjänst för nyproduktion

Vår projekteringstjänst innebär att vi finns med köpare som stöd och experthjälp genom hela processen från tomtköp till färdigt boende. Tjänsten innebär också bättre möjlighet till finansiering, hjälp med bygglov och husplacering, avtalshjälp, fastprisgaranti m.m. Helt enkelt, hjälp och vägledning genom hela projektet tills huset står färdigt på plats.

Frågor & svar

1. Vad blir säljarens kostnad?

Svar: Ingen. Säljaren betalar inte något för vårt arbete. Vårt arvode inkluderas i köparens fasta pris. De har med andra ord inget att förlora på att samarbeta med oss – de kan bara vinna

2. När får säljaren betalt för tomten?

Svar: Självklart får tomtägaren betalt först av alla, oavsett om köparen väljer att bygga på tomten eller inte.

3.1 Vad har tomtägaren för ansvar efter att tomten sålts?

Svar: Vid tomtkontrakt friskrivs alltid säljare av tomten.

3.2 Från vad?

Svar: Från framtida byggnationer och avgifter så som vatten- och avloppsavgifter till kommunen.

4. Hur lång tid tar att sälja en tomt?

Svar: Det går alltid snabbare att sälja via BoCenter, eftersom köparen får en klar bild av totalkostnaden är det lättare att ta ett snabbt beslut.

5. Vart sker marknadsföringen av tomten?

Svar: Hemnet via anlitad mäklare.

6. Vem beskostar skaftvägar och rivning av befintliga hus?

Svar: Köparen av tomten.

7. Är det styrt till en husleverantör?

Svar: Nej, BoCenter är inte knutna till någon husleverantör utan Köparen väljer sitt drömhus.

8. Kan köparen köpa endast tomten?

Svar: Ja.

9. Hur länge har Bocenter arbetat med att tomtförädling?

Svar: I över 30 års tid.

Klicka för att öppna menyn

Tomtexperten

Vi hjälper dig att förtydliga tomtens fulla värde för köparen. Tillsammans skapar vi en bättre och snabbare affär.

Vi på BoCenter har lång erfarenhet av tomtförädling och nyproduktion. En kunskap som kan hjälpa dig som mäklare att få fler försäljningsuppdrag och att uppnå ett bättre pris och en snabbare affär. Samtidigt jobbar vi uteslutande för din uppdragsgivares bästa och representerar inte någon tredjepart.

Vi får köparen att se din tomts fulla värde. Så att du får ut mer.

Vi visar och prissätter stegen till färdigt boende

Vårt koncept är lika enkelt som självklart: det är lättare för en köpare att se tomtens fulla potential och värde när varje steg fram till färdigt boende är projekterat, visualiserat och prissatt. Vi ger dina spekulanter en nyproduktionsplan: ett komplett underlag och en kalkyl med fasta priser på allt. På så sätt blir det dessutom lättare för en köpare att få lån från banken.

Våra tjänster gör tomten attraktivare

Tack vare att vi projekterar tomten, ger vi köparen full koll på slutkostnaden. Vår erfarenhet visar att det är lättare för en spekulant att ta köpbeslut när alla kostnader ligger på bordet. För säljaren blir vi bara ett mervärde, eftersom vårt arvode inkluderas i köparens totalkostnad.

Vi jobbar oberoende av husleverantör vilket innebär att ditt objekt kan synas i fler kanaler för maximal exponering. Vårt stora kontaktnät gör samtidigt att vi har tillgång till de bästa husleverantörernas hemsidor.

Ett välbeprövat koncept med fler än 1 200 framgångsrika försäljningar

Vi på BoCenter har arbetat med försäljning av tomter i mer än 30 år. Med oss som partner får du ett sakkunnigt stöd som kan svara på spekulanternas alla tänkbara frågor om tomten och eventuell nyproduktion.

Inga extra kostnader

Vårt arvode inkluderas i köparens totalpris och innebär inga extra kostnader för dig eller säljaren. Tvärtom kan du spara både tid och pengar genom att jobba tillsammans med oss.

 

  • Läs mer om vår kvalitetssäkring
  • Frågor och svar

Förmedlar du en tomt just nu?

Låt oss berätta hur du kan få en snabbare och mer lönsam försäljning.

Ring oss på 08-533 391 90 eller kontakta oss här.