Klicka för att öppna menyn

Tomtexperten

Avstyckning av tomt

Tomter som går att stycka innebär möjlighet till ytterligare förtjänst. Men styckning kan vara komplicerat, reglerna och lagarna svårtolkade – momenten och frågorna många… går tomten att stycka? Hur får man stycka? Och vad blir bäst?

Det är viktigt att avstyckningen ger förutsättningar för att kunna skapa en bra tomtplanering. En bra tomtplanering har direkt koppling till värdet av tomten. Tomtgränser, väderstreck, husplacering, mm. måste hamna rätt i förhållande till markens beskaffenhet. Vi hjälper dig med momenten kopplat till avstyckning och driver även ärendet mot Lantmäteriet. Att kontraktera tomtköpare innan styckningen har förrättats är ett annat väldigt värdefullt moment vi kan hjälpa dig som säljare med. Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller önskar rådgivning.

Undvik kommande anslutningsavgifter, vägetablering samt komplicerade och tidskrävande förrättningsärenden. Låt BoCenter göra det vi är bäst på - att förädla din tomtmark. Få betalt för tomten som att den vore bebyggd!

Kontakta oss om du har frågor om försäljning, värdering eller önskar rådgivning kring din tomtmark.

Ring 08 - 533 391 90 eller använd vårt kontaktformulär.

Namn

Telefon

E-post

MeddelandeSkall du sälja tomt? Gör det med en tomtförsäljningsexpert